כעת גולשים באתר: 201
מספר הספרים באתר: 16,972
מספר הביקורות באתר: 37,489
לחנות
לייק לנוריתה
אי קאסט
השתתפות בפרויקט
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה
מידע ופרטים על הספר ביקורות על הספר תגובות הגולשים
פשוט טעים לחגים
  שם הסופר
  שפת מקור
עברית
  ז'אנר
  מספר עמודים
143
  הוצאה לאור דני ספרים הוצאה לאור
  שנת הוצאה לאור של המקור
2016
  סדרה פשוט טעים
  תאריך הכנסה לאתר
19/09/2016
     
 
פשוט טעים לחגים - אביגיל מייזליק - אתר נוריתה
מס' גולשים שצפו בספר: 1370
 

ספר הבישול "פשוט טעים לחגים" מאת השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק, בהוצאת "דני ספרים" ובהוצאת "מייזליק", הוא הספר השישי בסדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים.

 

זהו אולי הספר המשפחתי ביותר בסדרה "פשוט טעים". רגעי החג הם רגעים משפחתיים במיוחד, בהם מתכנסים כולם יחד מסביב לשולחן, נהנים מהמטעמים המיוחדים המתאימים לזמן ולמקום, כאשר לכל חג ריח, צבע וטעם משלו. זיכרונות הילדות של כולנו שזורים ברגעים הקסומים של החגים, של שולחן מלא מטעמים ומסורת, של עוגה ששום טעם בעולם לא ישווה לה ושל תבשיל בשר חגיגי השמור במיוחד לרגע הזה. לא דומה המטבח של פורים למטבח של יום כיפורים, וההכנות לט“ו בשבט, שונות מאד מאלו של שבועות, אך לכולם מכנה משותף אחד, אווירת החג שמשרה את טעמה המיוחד על המאכלים והופכת אותם להרבה, הרבה יותר טעימים.

 

בין המתכונים: ראש השנה: באס צלוי בתנור ברוטב הדרים, שום ובזיליקום; צלי בקר שחום בדבש במילוי פירות יבשים; עודות דבש אישיות עם קרמל ותפוחים. יום כיפור וסוכות: מרק עוף עם קרעפלאך בשר מופלאים של סבתא; עוף ותפוחי אדמה צלויים ברוטב רימונים ודבש פיקנטי. חנוכה: סופגניית "היער השחור"; לביבות ירקות צבעוניים; סופגניות גבינה מופלאות ללא תפיחה. ט"ו בשבט: סלט חסה עם פירות יבשים וזירעונים; צלי עוף עם ירקות ופירות יבשים; פירות יבשים במילוי בשר; לביבות דובדבנים עם שמנת חמוצה. פורים: סלמון בפפריקה, שום וכוסברה; בשר ברוטב פטריות יין ודבש; אוזני המן של אמא במילוי פרג ואגוזים. פסח: עוגת אגוזים ושוקולד פשוטה ומנחמת; "פאי" טוויל ממולא גלידת קוקוס שוקולד חלומית; סלט גזר עם אגוזים קצוצים ורצועות תפוח. שבועות: לזניה במילוי ירקות כתומים וגבינות; מקלות בצק במילוי גבינות ושומשום; קרם גבינה בכוס עם אגסים צלויים ביין; בצק עלים מקורמל במילוי פנה קוטה וניל ופירות אדומים.

השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק הוציאה עד היום חמישה עשר ספרי בישול, כולם רבי מכר. זהו ספרה השישה עשר.

אביגייל מייזליק מספרת: "היה כל כך כיף לאסוף את מתכוני החג החגיגיים הללו, ולאגד אותם בספר אחד שכולו חגיגה. חלקם מתכונים ותיקים שעבדו בשבילי שנים רבות. אחרים חדשים שנאספו עם השנים מבתים אחרים, ומחגים אחרים, אך כולם מלאי אהבה וחיבה לחגי ישראל ולאוכל המיוחד שמביא כל אחד מהם בכנפיו".

 
תמונות:
אורז עם בצל מטוגן ופיסטוקים

המלץ לחבר

פשוט טעים לחגים
(Your name) המליץ על דף מ- nuritha.co.il
(Your name) חשב שיהיה לך מעניין לקרוא דף מ- nuritha.co.il
שלח ביקורת לעורכי האתר מידע על הספר תגובות על הספר
   
מתוק ובריא - אביגיל מייזיליק  - אתר נוריתה
פשוט טעים לשבת - אביגיל מייזיליק  - אתר נוריתה
פשוט טעים - לילדים - אביגיל מייזליק - אתר נוריתה
הבריחה מהודו - אביגיל מייזליק - אתר נוריתה
   

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI