כעת גולשים באתר: 405
מספר הספרים באתר: 13,545
מספר הביקורות באתר: 26,224
לייק לנוריתה
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה
מידע ופרטים על הספר ביקורות על הספר תגובות הגולשים
פשוט טעים לשבת
  שם הסופר
  שפת מקור
עברית
  ז'אנר
  מספר עמודים
145
  הוצאה לאור דני ספרים הוצאה לאור
  שנת הוצאה לאור של המקור
2017
  סדרה פשוט טעים
  פירוט נוסף
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס
  תאריך הכנסה לאתר
04/09/2017
     
 
פשוט טעים לשבת - אביגיל מייזיליק  - אתר נוריתה
מס' גולשים שצפו בספר: 102
 

ספר הבישול "פשוט טעים לשבת" מאת השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק, בהוצאת "דני ספרים", הוא ספר שכולו מאכלי שבת מענגים והספר השביעי בסדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים.  

                                                                                                                                   

לפניכם הזדמנות מיוחדת לבוא ולהתארח בשולחן השבת של השפית המוכשרת אביגיל מייזליק, לפגוש את כל להיטי השבת האהובים בביתה - חלות מסוגים שונים, סלטים מענגים, דגים עשירי רוטב ותבשילים מעלי ניחוח לצד תבשילי חמין, מאכלי עופות ובשרים, תוספות, פינוקי בריאות, קינוחים ועוגות. כמו בספריה הקודמים, מצליחה אביגיל מייזליק לרענן את מלאי המתכונים לשבת עם מנות חדשות ופשוטות, בתקציב שווה לכל נפש, מחומרים זמינים ובלוויית תהליכים ברורים –  מתכונים שיהפכו להיות במהרה חלק ממתכוני השבת שלכם.

 

השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק כותבת כעשרים שנה על נושא המזון. היא משמשת כמורה בכירה לאמנות הבישול ופרסמה עד היום ספרי בישול רבים, כולם רבי-מכר שנמכרו בעשרות אלפי עותקים.

 

אביגיל מייזליק אומרת: "כתיבה של ספרי בישול הינה חוויה מלאת רגש. בישול כפי שרובנו חווים אותו אינו רק סדרה של פעולות מובנות, אלא תהליך שכולל בתוכו את כל החושים – ריח, מישוש, שמיעה, ראייה וכמובן טעם. אך לא פחות מכך הוא כולל גם רגשות, זיכרונות, רצונות, כאשר כל ספר שכזה מביא איתו חתיכת לב, רצון אמיתי לשתף אחרים במשהו טוב שזכינו לטעום, להכין ולפעמים אפילו להמציא.

 

"אך ספר על אוכל של שבת הינו דבר אחר לגמרי. שום תבשיל שבישלתי בחיי אינו דומה להכנת האוכל של שבת. באופן כמעט ניסי, למרות שזוהי פעולה שחוזרת על עצמה שבוע אחר שבוע – בכל פעם אני מתרגשת מחדש, ובכל שבוע אני מבשלת ממקום שונה לחלוטין מהשבוע שעבר. לא פעם אני צריכה לגייס מתוכי כוחות נפש של ממש על מנת להרים את הסכין ולהתחיל לעבוד, אולי משום שזהו אוכל שמכיל בתוכו לא רק חושים, ידע ורגש – אלא גם המון נשמה.

 

"בשבת יש לאוכל טעם אחר, יש לו ריח של גן עדן והוא כל כך טעים, יותר מכל אוכל של מסעדה שאי-פעם טעמתי. במהלך השנים הרבות שבהן התארחתי בשבתות – אכלתי בבתים רבים, וכמעט מעולם לא נתקלתי באוכל לא טעים. והרגע שבו כולם חוזרים מבית-הכנסת וטועמים לראשונה את החלות החמימות שזה עתה ירדו מהפלטה הינו רגע של עונג צרוף, שקשה מאוד להעביר דרך מתכון.

 

"לכן אפשר לומר שהספר הזה כמעט נכתב מעצמו, כי איך אפשר לכתוב על שבת ולא להכניס את החלות שלנו, את לחם המחמצת, את הסלט הטורקי והגוואקמולי והחריימה, את הבשר שאנחנו כל כך אוהבים ואת העוגיות והעוגות ועוד ועוד... ספר זה מאגד בתוכו עשרים שנה של בישול לשבת, עשרים שנה של אהבה גדולה לרגע הזה, לחיבור של כל המשפחה סביב שולחן אחד, לעצירה הנפלאה מהחיים שמלווה באוכל שכולו עונג, אוכל שכולו שבת.

 
תמונות:
קוגל תפוחי אדמה, קרולין זרעוני
עוגת קראנץ'  שוקולד וקרם קוקוס - סיגי קדוש

המלץ לחבר

פשוט טעים לשבת
(Your name) המליץ על דף מ- nuritha.co.il
(Your name) חשב שיהיה לך מעניין לקרוא דף מ- nuritha.co.il
שלח ביקורת לעורכי האתר מידע על הספר תגובות על הספר
   
פשוט טעים לחגים - אביגיל מייזליק - אתר נוריתה
פשוט טעים - לילדים - אביגיל מייזליק - אתר נוריתה
   

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI