כעת גולשים באתר: 434
מספר הספרים באתר: 13,545
מספר הביקורות באתר: 26,224
לייק לנוריתה
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה
מידע ופרטים על הספר ביקורות על הספר תגובות הגולשים
להיות מסעדנית
  כותרת משנה
מקרן עד דיקסי: אוטוביוגרפיה ניהולית
  שם הסופר
  שפת מקור
עברית
  ז'אנר
  מספר עמודים
244
  הוצאה לאור מטר הוצאה לאור
  שנת הוצאה לאור של המקור
2017
  תאריך הכנסה לאתר
12/09/2017
  חדש על המדף כן
     
 
להיות מסעדנית - אירית שנקר - אתר נוריתה
מס' גולשים שצפו בספר: 44
 

אירית שנקר, אחת היזמיות והמנהלות המצליחות ביותר במסעדנות הישראלית, פורשת באוטוביוגרפיה ניהולית שכמוה טרם נכתבה בארץ את דרכה הארוכה ממלצרות בבית קפה ועד להקמתן ולניהולן של מסעדות היוקרה המצליחות ״קרן״ ו״דיקסי״.

שנקר פורטת את ההצלחה רבת השנים שלה ושל שותפה, השף חיים כהן, לפרטי פרטים: מפיתוח מנות עד גיוס עובדים, מבחירת ריהוט עד תמחור יין, מעקיצות של ספקים עד שיגעונות של לקוחות;

אוצר של סיפורים – כל מה שכרוך בהקמה, בתפעול ובניהול של מסעדות, בלי להסתיר משברים וכישלונות, כאבי כיס וכאבי לב. מעולם לא הוצגו אחורי הקלעים של מסעדות בישראל בגילוי לב כזה.

סיפורה של שנקר הוא גם סיפורן של שנות המהפכה הקולינרית בישראל, שנות השמונים והתשעים של המאה העשרים, שנים של חדשנות והעזה, ששינו את הרגלי האכילה והשתייה של הישראלים, הצמיחו שפים נודעים וזיכו את הבישול העילי בישראל בהכרה בינלאומית.

להיות מסעדנית משרטט את הנתיב מחובבנות למקצוענות. זהו סיפור על רוח יזמית, על שאפתנות ועבודה קשה, אבל גם על טיולי אוכל ויין, ארוחות במסעדות שף עטורות כוכבים וביקורים ביקבים נחשבים בעולם.

לאוהבי מסעדות מספק הספר הצצה נדירה מעבר למנה שבצלחת; ולמי שחולם להקים מסעדה הוא ישמש מדריך שכמוהו לא ימצא בשום מקום אחר.

 

 

תפריט   

אפריטיף | מסעדנות זה מקצוע, למה כתבתי ספר
מתאבן | קפה אפרופו, צעד ראשון במסעדנות
מנה ראשונה | קרן הקטנה, המסעדה הראשונה שלנו

מנות ביניים | תחנות בדרך: קרן־בר, זנזיבר, על המים,
   - גגֶ העיר, פרדיסו, בית קפה בסוזן דלל והחלום שלא התגשם

מנה עיקרית | קרן הגדולה
   - מסעדת החלומות שלנו
   - התפתחות והתמקצעות
   - השנים האחרונות

מנה עיקרית | דיקסי
   - שלב ההקמה
   - שיקום והתבססות
   - התמודדות עם הצלחה

מנה אחרונה | פילדלפיה, כוכב נולד

דיז'סטיף | נפרדנו כך, סופה של שותפות פורייה

TAKE AWAY | מדריך מתגלגל
   - בסיומו של כל פרק ושלב בהתפתחות המסעדות
   - מוגשות מסקנות מעשיות כצידה לדרך

השנים שאחרי
   - להיות יבואנית יין
   - להנחיל לדורות הבאים
   - להכיר תודה לעובדים

 

המלץ לחבר

להיות מסעדנית
(Your name) המליץ על דף מ- nuritha.co.il
(Your name) חשב שיהיה לך מעניין לקרוא דף מ- nuritha.co.il
שלח ביקורת לעורכי האתר מידע על הספר תגובות על הספר
   
   

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI