כעת גולשים באתר: 613
מספר הספרים באתר: 16,191
מספר הביקורות באתר: 34,546
לחנות
לייק לנוריתה
אי קאסט
השתתפות בפרויקט
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה
מידע ופרטים על הספר ביקורות על הספר תגובות הגולשים
אפרת ליבפרוינד מגישה עוגות בחושות
  כותרת משנה
מתכונים קלים בהגשה עכשווית
  שם הסופר
  שפת מקור
עברית
  ז'אנר
  מספר עמודים
144
  הוצאה לאור דני ספרים הוצאה לאור
  שנת הוצאה לאור של המקור
2019
  פירוט נוסף
סטיילניג: לינוי לנדאו. צילום: דרור קאליש
  תאריך הכנסה לאתר
17/03/2019
  תגיות מתכונים
     
 
אפרת ליבפרוינד מגישה עוגות בחושות - אפרת ליבפרוינד - שף קונדיטור - אתר נוריתה
מס' גולשים שצפו בספר: 230
 

רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? רוצים להכין עוגה מהירה וקלה שתהיה גם מדהימה? הגעתם לספר הנכון.

 

"אפרת ליבפרוינד מגישה עוגות בחושות" מאת השף-קונדיטורית אפרת ליבפרוינד, בהוצאת "דני ספרים" כולל מגוון מתכוני עוגות בחושות, כולל טיפים של מקצוענים להצלחה בטוחה ומבחר שדרוגים המאפשרים לעוגה קלת הכנה להיראות מיליון דולר. לאחר שתכינו את העוגות שבספר, תגלו שגם עוגות בחושות יכולות לקצור מחמאות ללא הפסקה.

 

ראשון הוא פרק נוסטלגיה, אחריו פרק בבית שבו מכניסה אתכם אפרת לחוויה הפרטית שלה בתחום העוגות הבחושות. משם ממשיכים לפרק פרווה שבו כל העוגות פרווה מלכתחילה, כדי לאפשר לנמנעים ממוצרי חלב, תמיד או רק אחרי ארוחה בשרית, ליהנות מעוגות משובחות. בהקדמה לפרק מפורטות חלופות מומלצות לרכיבים חלביים נפוצים, כך שתוכלו להמיר לפרווה כמעט את כל המתכונים שבספר. שני הפרקים האחרונים פותחים חלון רחב יותר לגיוונים. בפרק פריז נעשה קפיצה קטנה לחו"ל ונגלה שגם שם, מעבר לפרזנטציות מרשימות, אפשר למצוא עוגות בחושות מדהימות ומשודרגות. פרק עונות מסיים את הספר בעוגות שמתאימות לעונות ספציפיות, ומזכיר לנו שכשנסיים להכין את כל מתכוני הספר, נוכל להתחיל מהתחלה, בדיוק כמו מעגל השנה.

 

בין מתכוני הספר: אצבעות שקדים בציפוי שטרויזל קקאו, עודת פיננסייר שוקולד ואגוזים, עוגת שוקולד ולוזים קלויים בציפוי רושה, רולדת שמנת של שבועות, מאפינס קצפת שילדים אוהבים, עוגת ספקולוס הדרים ותבלינים, עוגת פרלינה, עוגת גזר מבריקה, עוגת הדרים וריבה, מעדן פיסטוק, קראנץ' וקונפי תותים, עוגת מקדמיה ופטל על בסיס שקדים, טארט לימון על בסיס ביסקוויט שקדים רך, מוס שלושה שוקולדים על בסיס ספונג' אוכמניות ומרציפן, דקואז שקדים במילוי קרם וניל ופירות חורף, עוגת דובדבנים מקמח כוסמין, עוגת משמשים.

אפרת ליבפרוינד שף-קונדיטורית מובילה ומוערכת, מחברת רבי-המכר 'אפרת מגישה', 'אפרת מגישה בבית', 'אפרת מגישה פסח', 'אפרת מארחת שפים' ו'אפרת מגישה שבת', 'אפרת מגישה שוקולד'. מנהלת מגמת קונדיטוריית מהדרין בבית ספר 'דן גורמה' תל אביב; בעלת טורים קבועים בעיתונים מובילים בארץ ובחו"ל; בוגרת מוסדות יוקרתיים לקונדיטוריה ברחבי העולם ומרצה מבוקשת בארץ ובארצות הברית למגוון תחומי הגסטרונומיה.

 

המלץ לחבר

(Your name) המליץ על דף מ- nuritha.co.il
(Your name) חשב שיהיה לך מעניין לקרוא דף מ- nuritha.co.il
שלח ביקורת לעורכי האתר מידע על הספר תגובות על הספר
   
אפרת ליבפרוינד מגישה שוקולד - אפרת ליבפרוינד - שף קונדיטור - אתר נוריתה
אפרת מגישה שבת - אפרת ליבפרוינד - אתר נוריתה
   

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI