כעת גולשים באתר: 458
מספר הספרים באתר: 13,546
מספר הביקורות באתר: 26,244
לייק לנוריתה
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה

ז'אנר - תזונה ובישול

תזונה ובישול - נוריתה ביקורות והמלצות על ספרים

עמודים

ספר הבישול "פשוט טעים לשבת" מאת השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק, בהוצאת "דני ספרים", הוא ספר שכולו מאכלי שבת מענגים והספר השביעי בסדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים.  

                                                                                                                                   

שוקולד... מילה אחת, וכמה טעמים ואסוציאציות! שוקולד הוא פינוק בין-לאומי ורב-גילי. אמרתם 'שוקולד', ויש לכם הסכמה מקיר לקיר. לפעמים אנחנו רוצים אותו קטן ומרוכז, לפעמים מתאים לנו קינוח שכבות שוקולדיות, ויש זמנים שעוגת שוקולד פשוטה אך משובחת היא מה שאנחנו צריכים עם הקפה.

 

ממולאים של השף רפי כהן (מסעדת 'רפאל') יוצא לאור אחרי ספרו הקודם 'סלטים', שהיה רב־מכר וזכה לשבחים רבים.
 
המבחר הגדול של מתכוני הממולאים בספר זה מבוסס על מקורות הבישול של רפי כהן, החל במטבחה הביתי של סבתו הירושלמית עזיזה ועד מטבחי העילית הצרפתיים שעבד בהם, ועל ניסיונו העשיר והידע הרב שצבר במרוצת השנים. המתכונים נשענים על כללים, מסורות וטכניקות בישול של קהילות רבות ושונות, אבל כולם עברו את מבחן הטעם האישי והמשובח של כהן. 
 

"אסלי" הוא ספר שמציג את נפלאות המטבח הבדואי הגלילי במתכונים פשוטים וברורים ממרכיבים זמינים לכול. המתכונים מתבססים על חומרי גלם עונתיים טריים ועל צמחי מאכל שגדלים בר.

סיפורם של יעקב ואתי מורד הוא סיפור שמתאר את “פרי היצירה”, היקב, ההישרדות במעברה והכמיהה לבית – ואת האהבה ששמורה רק למעטים.

כבר שלושים שנה מטביעים האחים יורם וארי ירזין את חותמם בעולם המסעדנות הישראלי, והם מהווים אי של יציבות בעולם הקולינרי בו מסעדות נפתחות ונסגרות חדשות לבקרים. באמתחתם שורה ארוכה של מסעדות מצליחות שהפכו למותגים בנוף הישראלי, ביניהם צ'ימיצ'ננגה, עד העצם, בירנבאום ומנדלבאום, טוני וספה, מגזינו, טקאריה ועוד.

הזמנתם את כל המשפחה לליל הסדר? רוצים לארח בקלות בחול המועד? מתלבטים מה למרוח על המצות או מה להכין מכל אלה שלא חוסלו בחג?

בין אם הם מסודרים באדניות, צומחים בארוגות השדה או הגינה, או גדלים פרא בנופים הפתוחים או בשולי הדרך, ובין אם הם מחכים לנו טריים או יבשים בחנויות הירק והתבלין, לצמחים שסביבנו שפע של סגולות ותועלת לבריאות. 

ספר הבישול "פשוט טעים לחגים" מאת השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק, בהוצאת "דני ספרים" ובהוצאת "מייזליק", הוא הספר השישי בסדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים.

 

הזמנתם את כל המשפחה לערב ראש השנה? מתלבטים מה להכין לארוחה המפסקת של יום כיפור? רוצים לתקתק ארוחה קלה לנשנוש בסוכה? ואולי בא לכם לרענן את קולקציית המנות בערב שמחת תורה?

הספר שי-לי מבשלת חגי תשרי הוא בדיוק מה שאתם מחפשים כדי לצלוח את החגים עם יותר מ-40 מתכונים מצוינים וקלים להכנה: סלטים צבעוניים, מאפים מתוקים ומלוחים, מנות ראשונות מפתיעות, עיקריות מרשימות, תבשילים מנחמים, תוספות בריאות, מנות צמחוניות וטבעוניות, עוגות נפלאות וקינוחים משגעים.

עמודים

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI