כעת גולשים באתר: 195
מספר הספרים באתר: 16,897
מספר הביקורות באתר: 37,290
לחנות
לייק לנוריתה
אי קאסט
השתתפות בפרויקט
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה

ז'אנר - תזונה ובישול

תזונה ובישול - נוריתה ביקורות והמלצות על ספרים

עמודים

באביב 2019 נסגרה הדלת מאחורי ״אורנה ואלה״ — מסעדה, בית ומוסד שניצב ברחוב שינקין בתל־אביב מאז שנת 1992. ספר זה, הגדוש מתכונים מהמטבח היצירתי והחדשני, פותח מחדש שער נגיש ומעשי אל הבישול של אורנה ואלה ומביא הביתה את הטעמים האהובים. בתשובה לשאלה אודות ספרן הראשון, סיפרו שתי החברות הטבחיות, בעלות המסעדה המיתולוגית, כי ״התגובות הכי משמחות ומשמעותיות מבחינתנו היו שהספר כבר מוכתם כולו ומתפרק מרוב דפדוף.

"זה מה שאנחנו אוכלים בבית: קציצות, סלטים, עוגות שמכינים בקלות. כשבאים אורחים אני נכנסת למטבח ומשקיעה קצת יותר בתבשילים ומאפי שמרים. אני אוהבת את המטבח, מתרגשת מבצק וחולמת בלילה על שוקולד ואספרגוס.
אבל לא פחות חשוב - אני אוהבת לצלם את מה שאני מכינה ותמיד מנסה למצוא את הפריים המושלם."

 

קטנית לא מונבטת היא הפוטנציאל הטמון בתוכה אך איננו ממומש, לעומת קטנית מונבטת, שהיא ההוצאה של הפוטנציאל הזה מן הכוח אל הפועל.

בספר זה אשמח לחשוף בפניכם את סוד קסמה של ההנבטה. בחלקו הראשון של הספר נכיר את סוגי המזונות אותם ניתן להנביט, נבחן את מעלותיה הרבות ונלמד כיצד ניתן להנביט בקלות ובפשטות.

חלי ממן פיצחה את השיטה. מי שהשילה ממשקלה עשרות קילוגרמים וייסדה רשת קבוצות הרזיה מובילה בישראל, יודעת בדיוק איך צריך לאכול כדי לרדת במשקל ולשמור עליו לאורך זמן: טעים, משביע ובריא. אבל איך עושים את זה בפועל?

רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? רוצים להכין עוגה מהירה וקלה שתהיה גם מדהימה? הגעתם לספר הנכון.

 

אם אתם בשלנים, תמצאו בספר הזה סודות מקצועיים על יצירת טעם ורעיונות שישחררו את השף שבתוככם. אם אתם שואפים לבשל יותר, תקבלו כאן הבנה קולינרית ודרך להשתחרר ממתכונים ולפתח סגנון אישי. ואם תנורים מפחידים אתכם גם בחדר תצוגה של חנות מכשירי חשמל, הספר הזה יחשוף בפניכם עד כמה המסובך הוא בעצם פשוט, וכמה קל וכיף לבשל היטב. זו היתה נקודת הפתיחה של אסף אביר שבגיל שלושים וקצת יצא למסע אישי להתגבר על אימת-המטבח שליוותה אותו כל חייו.

ספר תזונה מהפכני שהוגדר כ'מפץ הגדול' בעולם התזונה והבריאות, המוכיח לראשונה כי דיאטות המתאימות לכול אינן יעילות, שכן אנשים שונים מגיבים אחרת לאותו מזון. הפתרון — בניית תפריט אישי מדויק על בסיס הפרופיל האישי של כל אחד ואחד כדי לשמור על רמת סוכר מאוזנת בדמו.

בספר "מתוק ובריא" מחברת השפית המוכשרת אביגיל מייזליק את החוויה המענגת של עולם המתוקים עם מוצרי הבריאות העדכניים ביותר. ללא מוצרי חלב, ללא סוכר לבן או חום, מקמחים מלאים בלבד – המוצרים הבריאים ביותר הופכים לחגיגה! בהתלהבות ובכישרון רב יוצרת אביגיל מייזליק מתכונים מופלאים של עוגות, עוגיות, ממתקים, גלידות ומנות אחרונות, שהם הכי מפנקים וטעימים שיש, מבלי לפגוע בעקרונות התזונה הנכונה.

בקיצור: לא עוד ספר מתכונים   -   ספר חובה בכל בית!

 

עמודים

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI